About

Gateway College har sendt studenter ut i verden siden 1993.

Det første semesteret ble gjennomført med syv Ex.phil.-studenter på Bali som hadde professor i filosofi, Arne Næss Sr., som foreleser.

I dag studerer nesten 1000 studenter med Gateway College året, fordelt på verdens kontinenter – i Mexico, New York, Paris, Cape Town og på Bali. Vi er den eldste og største aktøren som tilbyr norske høgskolestudier i utlandet.

-Gateway College Paris-

Paris er byen for livsnyterne, moteslavene, matelskerne, festløvene og de kunstinteresserte. Det er lett å bli hekta på verdens mest romantiske by.

Studiesenteret ligger i et sjarmerende teater i hjertet av byen, en ti minutters gåtur fra Operaen og Montmartre, et av de beste shoppingområdene i Paris og det historiske sentrum. Utenfor studiesenteret finner du mange koselige kaféer, fortausrestauranter og bakerier med nystekte baguetter og croissanter til en billig penge.

I Paris kan du velge mellom flere ulike boalternativer. Du bor sammen med andre Gateway-studenter i leilighet eller med norske, franske eller internasjonale studenter på studenthjem.

Gateway College samarbeider med Entrée Paris om å finne leiligheter til våre studenter. Dette er et skandinavisk utleiebyrå som kjenner godt til markedet og de vil gjøre sitt beste for å finne boligløsningen som passer best for deg.

Når du er tatt opp som student, vil du motta innlogging til «Min Side». Der finner du utfyllende informasjon om hvordan du booker bosted. Vi legger til rette for at du kan finne medstudenter å dele bosted med før studiestart. Du kan tidligst booke bosted fire måneder før studiestart.

Her er filmen fra Gateway College Paris:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s